Articole
  • Politic
  • 20 iulie 2019
  • BUGNARIU IULIAN RAZVAN

Vasile Gliga a fost reales în funcția de președinte al PSD Mureș

Social democrații mureșeni și-au ales astăzi noua conducere, după expirarea mandatului de 4 ani a reprezentanților lor.

Conferința județeană s-a desfășurat la Teatrul Național din Targu Mureș , în prezența a peste 450 de persoane, delegați din organizațiile locale. 

A fost ales președintele și 17 vicepreședinți, secretarul general și mandatarul financiar.

Totodata s-a votat si interimatul Organizatiei de pensionari judetene, in persoana domnului Stefan Someșan.

Vasile Gliga a fost reconfirmat în funcția de președinte al PSD Mureș:

 

" Vreau să vă mulțumesc pentru încrederea acordată și v-aș pune totuși condiții, de la început. Cu mai multe ocazii v-am trimis mesaj personal, nu doar celor din delegație ci tuturor membrilor de partid, ca fiecare membru de partid să aibă numărul meu de telefon. Am răspuns întotdeauna, chiar dacă era număr necunoscut, și vreau să rămân același pentru toți membrii de partid și pentru toți cetățenii, să mă puteți contacta oricând, cu orice problemă. Mi-am dorit o echipă puternică și am propus numărul maxim de vicepreședinți, pentru ca fiecare să contribuim la dezvoltarea județului și, în ceea ce ne privește pe noi, să arătăm că PSD este principala forță românească din județul Mureș "

 

Lucrările conferinței s-au derulat în prezența președintelui PSD, premierul României, Viorica Dăncilă, a secretarului general al PSD, Mihai Fifor, și a președintelui executiv al partidului, ministrul de finanțe Eugen Teodorovici.