Articole
  • Politic
  • 30 iulie 2019
  • SENE CT

Horia Țuțuianu, Președintele CJ Constanța: „Învingătorul ședinței extraordinare a CJC este unul singur: CONSTĂNȚEANUL!”

Astăzi a avut loc o ședință care se anunța fierbinte a Consiliului Județean Constanța. La cererea PNL și PMP, se discuta înființarea unei comisii care să analizeze cum se împart banii județului.

N-a fost însă deloc fierbinte. Proiectul nu a trecut. Cei de la ALDE au votat alături de PSD, care și-a asigurat astfel majoritatea.

Trebuie să recunoaștem, a fost o lovitură politică fină, dar în plex a PSD și a președintelui Horia Țuțuianu.

Acesta a mulțumit consilierilor județeni care au votat pentru adoptarea hotărârilor aflate pe ordinea de zi a ședinței de astăzi.

„Vreau să le mulțumesc pentru că au votat responsabil asumându-și, alături de mine, dezvoltarea județului Constanța. Au votat pentru grădinițe, dispensare, spitale, drumuri, canalizare, alimentare cu apă și gaze. Au votat pentru orice constănțean. Oriunde s-ar afla el: în localități cu primari PNL, PSD, ALDE sau PMP. Vreau să le mulțumesc și consilierilor care au votat împotrivă, executând, disciplinați, ordinele de partid. Le mulțumesc pentru că, prin atitudinea lor, mă impulsionează să continui toate demersurile corecte și legale, necesare dezvoltării comunităților constănțene. Indiferent de ce culoare politică are primarul localităților din județ.”, a conchis Horia Țuțuianu.

Sursa: ct100.ro