Articole
  • Pentru Romani
  • 03 mai 2019
  • Sorescu Ana Maria

Ludovic Orban ameninta cu violente sustinatorii PSD- ALDE

Pentru liberali,   libertatea de expresie nu mai reprezintă un drept universal al oamenilor și nici un drept al românilor prevăzut de Constituție. Există doar interesele lor electorale. Liberalii par a merge după principiul extremist - "cine nu e cu mine e împotriva mea" și exprimă acest lucru pe față.

Încurajat de Iohannis, omul căruia românii i-au dat cea mai mare demnitate în stat la care a renunțat doar pentru a intra în campanie electorală, deși legea îi interzice acest lucru, Ludovic Orban declară că

"ar putea exista confruntări de stradă care să se termine cu "bătălia de la Focşani" în contextul în care autorităţile locale din municipiul reşedinţă al judeţului Vrancea au aprobat organizarea pentru duminică, în acelaşi timp, a unui marş al PSD-ALDE-UDMR şi a unui eveniment de prezentare a candidaţilor liberali." Dacă Iohannis a împărțit românii în două tabere, Orban merge mai departe și aproape că îi amenință cu violențe pe care au ales să susțină PSD, partidul care a adus România la un nivel economic ce permite românilor să trăiască mai bine.

Orban uită că România e a tuturor românilor și că toți au dreptul de a alege cum și cu cine votează.

 

Sursa- jurnalul.ro