Articole
  • Mesaje pentru romani
  • 11 iulie 2019
  • Sorescu Ana Maria

Premierul Dăncilă susține deciziile lui Răzvan Cuc

"Avem nevoie de investiţii majore. După cum ştiţi, am format un departament în subordinea primului-ministru legat de monitorizarea investiţiilor în infrastructură, sănătate. Vrem să începem o autostradă, dacă nu putem pe parteneriat public-privat atunci pe fonduri guvernamentale dar trebuie să facem acest lucru. Oamenii nu mai au răbdare. Eu nu pot să mai vorbesc că în 2015 sau în 2009 nu s-a făcut. Eu vreau ca acum să vorbesc că am început, acesta este stadiul, pe fiecare investiţie în parte să am un raport săptămânal, iar oamenii să cunoască progresele care s-au făcut", a declarat Viorica Dăncilă.

Cât privește deciziile ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc de a rezilia contractele cu anumite firme de construcții, premierul a declarat –

- "Şi face foarte bine. Nu putem să mai spunem că terminăm sectoare de autostradă în 2018, că mergem cu 100 de kilometri şi acel tronson să nu fie terminat nici acum. Aceste lucruri nu le mai putem tolera dacă vrem, într-adevăr, să facem paşi importanţi", a subliniat Viorica Dăncilă.

Sursa- DC News