Articole
  • Mesaje pentru romani
  • 05 august 2019
  • PÎRVAN MIHAI

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor: "Am cerut fiecărui inspector-şef de poliţie să prezinte o evaluare riguroasă a activităţii"

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a anunţat, luni, că a solicitat inspectorilor-şefi de poliţie să prezinte o evaluare "riguroasă" a activităţii.

"Am cerut fiecărui inspector-şef de poliţie ca, în maximum o săptămână, să prezinte o evaluare riguroasă a activităţii Inspectoratului, structură cu structură, urmând ca aceasta să facă obiectul analizei imediate de la nivel central", a scris Fifor, pe Facebook.

El a precizat că luni dimineaţa a avut o videoconferinţă cu şefii de inspectorate din teritoriu, pentru a trece în revistă situaţia operativă şi priorităţile săptămânii. Potrivit lui Fifor, tipul acesta de întâlniri săptămânale urmează să capete un caracter permanent.

Ministrul a adăugat că acţiunile dispuse săptămâna trecută pe linia transportului ilicit de persoane continuă şi primele rezultate încep deja să apară.

"Am fixat, de asemenea, obiective precise pentru structurile MAI în legătură cu începerea anului şcolar. Fiecare elev trebuie să se simtă în siguranţă, acest subiect urmând să rămână o prioritate a Poliţiei Române", a mai informat Mihai Fifor.

Ministerul Afacerilor Interne a mai anunţat, printr-un comunicat transmis AGERPRES, că va fi sporită prezenţa în stradă a poliţiştilor şi jandarmilor prin creşterea numărului de patrule mixte, se vor intensifica acţiunile preventive desfăşurate de Agenţia Naţională Antidrog şi Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane şi se vor lua măsuri de fluidizare a traficului în punctele de trecere a frontierei.

 

AGERPRES/(AS - autor: Mihai Stoica, editor: Claudia Stănescu, editor online: Gabriela Badea) 

https://www.agerpres.ro/justitie/2019/08/05/fifor-am-cerut-fiecarui-inspector-sef-de-politie-sa-prezinte-o-evaluare-riguroasa-a-activitatii--351244