Articole
  • Mesaje pentru romani
  • 21 iulie 2019
  • FUIOR IULIA

Mihai Fifor, despre acordul dintre USR si PLUS: ”Tehnocrații de ieri, lozincarii de azi!”

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a afirmat, într-o postare pe Facebook, că alianța anunțată de către liderii USR și PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, propun românilor reîntoarcerea ”Guvernului 0”, sintagmă prin care se referă la cabinetul tehnocrat condus de către Cioloș. 

”Barna ne oferă, din nou, “marea șansă” de a-l mai avea încă o data premier pe făuritorul Guvernului „0” în România, domnul Dacian Cioloș, cel care “îndreptățit” de rezultatele 0 pe linie, își permite să dea lecții singurei guvernări responsabile și performante, guvernarea PSD – ALDE”, a scris Fifor. Totodată, social-democratul i-a cerut lui Dan Barna să facă publice toate contractele pe care le-a derulat cu statul.

”S-ar putea să constatăm că omul “nou” în politica din România, Dan Barna, nu este decât un foarte vechi jucător cu contracte pe bani publici, care luptă acum pentru protejarea intereselor proprii și ale celor care vor sa readucă în România, Guvernul și Premierul „0” ”, a afirmat Fifor. ”Tehnocrații de atunci, nu sunt decât lozincarii de astăzi!”, a adăugat secretarul general al PSD.

Duminică, Dan Barna și Dacian Cioloș au făcut public anunțul privind acordul dintre USR și PLUS prin care cele două partide au convenit ca Barna să fie candidatul comun la alegerile prezidențiale, iar Cioloș propunerea de premier a Alianței pentru alegerile parlamentare din 2020. 

SURSA:https://www.libertatea.ro