Articole
  • Mesaje pentru romani
  • 14 august 2019
  • CRISTI M.

Declaratii ale doamnei prim ministru dupa sedinta CEX a PSD Suceava

    Premierul şi liderul PSD, Viorica Dăncilă, a declarat miercuri, la Fălticeni, că PSD dat dovadă de solidaritate și trebuie să aducem cât mai mulți cetățeni lânga noi, de aici de la Suceava și din intreaga țară.

       Viorica Dăncilă a mai declarat faptul că este convinsa că fiecare membru al PSD, fiecare președinte de organizație va lupta ca și cum ar fi un candidat la alegerile prezidențiale . 
,,Sunt convinsă cei care ne-au subestimat, care ne-au pus la zid,vor vedea că rezultatul de la alegerile prezidențiale ii va contrazice, așa cum cei care au spus că România are o mare problemă economică și că efectiv suntem în prăbușire, au fost contraziși de datele furnizate astăzi de Institutul Național de Statistică și de Comisia Națională pentru Strategie si Prognoză, care au aratat faptul că suntem al doilea stat din UE ca și crestere economică. 
      Sunt curioasă ce vor spune cei din opozitie , cei care isi doresc să ne prăbușim, pentru a câștiga capital electoral, ce vor spune când cifrele oficiale contrazic ceea ce ei au afirmat în spațiul pubic.
Este important să ne implicam in fiecare județ pentru că social democrații au dat dovadă de solidaritate și e important să aducem lânga noi cât mai mulți cetățeni de aici din Suceava și din întreaga țară.,,
      Viorica Dăncilă a precizat că ''Vom avea congresul pe 24 august, astfel încât să avem un vot în congres pentru candidatul la prezidenţiale (...) Ne pregătim. Ne pregătim pentru strângerea de semnături, deci suntem deja foarte bine organizaţi pentru această perioadă''.
       De asemenea, preşedintele PSD a spus că doreşte să fie încheiate protocoale de cooperare cu sindicatele, patronatele, societatea civilă, dar şi cu partidele mici care să se alăture PSD în perspectiva alegerilor prezidenţiale.
      ''Ne dorim să semnăm protocol de cooperare şi cu sindicatele, pentru că suntem partid de stânga şi este normal să avem o cooperare foarte bună cu sindicatele. Ne dorim şi cu patronatele să semnăm acord de cooperare, ne dorim şi cu societatea civilă, ne dorim ca şi partidele mici să ni se alăture. Deci toţi care cred în PSD, cred în candidatul PSD, vor veni alături de noi. Bineînţeles că fiecare partid politic îşi face propriile calcule şi este normal acest lucru'', a mai spus doamna prim ministru.